Om FILLit

FILLIt stärker den lokala handeln på din ort och vi är marknadsledande i Sverige. FILLit bygger upp stabila långsiktiga lokala kundklubbar runt om i Sverige och har idag ca 40 orter med över 500 enskilda butiker anslutna till FILLits plattform med en egen kundklubb. Vi arbetar främst med lokala handlare och lokala företagarföreningar. Ex Klubb Ljusdal tillsammans med Carina Janars, Centrumledare Ljusdal i Centrum.

FILLit får din verksamhet att blomstra

Varför FILLit?
Vi på FILLit har en lång och gedigen kunskap om kundklubbar, relationsmarknadsföring och mediabranschen i stort. Det gör det tryggt för dig att samarbeta med oss. Vi förändrar dagligen vardagen för butiker med egen kundklubb i FILLits koncept. Ex på citat Anette Duvan Hedemora ”Ojojoj – vilken respons det blev på sms:et! :-)” FILLit bjöd alla butiker på TOPP-kunds sms i julklapp:-)

Långsiktig, hållbar och relevant

Alla på FILLit arbetar för att skapa långsiktiga, hållbara relationer med butik och konsument. I arbetet ingår så klart relevant kommunikation. Vi visar mottagarna/konsumenterna respekt genom att ge olika möjligheter att tacka nej till kampanjer, om och när de så önskar. I en alltmer digitaliserad värld, är förtroende en nyckelfaktor i affärsstrategin. Respekt för konsumenten och en sund utveckling av datahantering och analysmetoder, är grundbulten i ömsesidiga förtroenden och relationer som är lönsamma för alla parter.

FILLit Preferred Partner till Svenska Stadskärnor.

Läs de senaste nyheterna

FILLits histori
a
FILLit startades av Sofia Åbjörnsson 2010. Idén var att hitta ett sätt att stärka lokal handel genom att ge de små butikerna samma verktyg som de stora kedjorna. Konceptet har varit mycket framgångsrikt och vi finns idag på 40 tal orter i Sverige. Under 2013 lanserade vi elektroniska presentkort. 2016 lanserade vi vår första klubb i Danmark www.clubherlev.dk

 

Vi erbjuder följande tjänster                 

Exempel på orter med egen lokal kundklubb
Klubb Filipstad

Klubb Hällefors

Klubb Ljusdal

Klubb DalsEd

Klubb Åmål

Klubb Skurup

Borås Bonus

Alvesta Bonus

mfl

 

 

Varumärket FILLIt ägs av Lojalitet och Lönsamhet i Europa AB, org.nr. 556792-1787