Tips från Ängens Blommor i Söderköping

Vi på Ängens Blommor förstärkte Tulpanens dag med sms till våra medlemmar redan förra året 2016 och det kommer vi absolut göra även nu detta år! Vårt sms 2016 gav oss en starkare försäljning under Tulpanens Dag än vad vi tidigare haft. Vi hade köpt in 350 buketter och hade bara 5 kvar med några timmar kvar på dagen, så vi var är verkligen nöjda!!

Visst kan man se att vi skulle sälja tulpaner oavsett kampanj eller ej, men det är fortfarande så att kunderna har alternativa inköpsställen och vi kan genom sms-kanalen VISA ATT KUNDERNA ÄR VIKTIGA FÖR OSS och att vi vill ge dem något särskilt bra!

2017 infaller Tulpanens Dag på en söndag, så det gäller att få in kunderna redan på lördagen:-)

tulpan

Tips på formulering inför Tulpanens Dag.

”Fira Tulpanens Dag på söndag.
Vi har specialpris på Tulpaner för dig!
98:- för 20-pack tulpaner (ord.118:-)
Gäller en gång & är laddat på din bricka
redan idag lörd till sön”

Kontakta din lokala säljare för att boka din kampanj.

Lycka till på Tulpanens Dag
/FILLit & konceptet ”Stärkt lokal handel”